KlesstativJeg har så lyst på et sånn klesstativ som dette! Er det noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i det?  Jeg tenkte litt på IKEA; mener jeg leste et sted at man kan få tak i det der. Men det kan jo hende de har sluttet å selge det... Jeg er så lei av å ha klærne i skapet - det er så vanskelig å finne fram de ulike plaggene, og så virker det som om det jeg gjerne vil ha tak i alltid ligger under alle de andre klærne. Det blir bare rot! Det ender ofte opp med at jeg bare lar klærne henge på tørkestativet etter å ha vasket dem, for da finner jeg iallefall fram til dem. Nei, med et klesstativ tror jeg det blir mye mer oversiktlig og lettvindt! :-)

3 kommentarer

Christian

19.feb.2010 kl.20:40

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/16684783 :)

Trude

19.feb.2010 kl.21:19

De selger dem på ikea, men må behandles ganske forsiktig for de ramler lett fra hverandre. Mamma har et sånt i boden, og det er skikkelig skranglete.

Utover det er jeg veldig enig, det er et slit å ha alt i skapet! Hadde jeg hatt plass skulle jeg hatt et på soverommet selv:)

Johanne

20.feb.2010 kl.01:28

Okei, takk for tips! :-) Ja, det er kanskje litt dårlig med plass... Men jeg finner nok ut av det! :-)

Skriv en ny kommentar

Johanne

Johanne

21, Trondheim

Jeg heter Johanne. Jeg får fregner når sola skinner, jeg smiler på en rar måte, jeg har nesten ikke lepper og ser ut som en pære. Jeg har dessuten ikke så dårlig selvtillit som det høres ut som. Denne bloggen er tilegnet min søte mamma. Den vil for det meste handle om ting som inspirerer meg. Som oftest dreier dette seg om interiører (overfladisk nok), men også litt musikk, litteratur, kunst - generelt om det jeg finner estetisk tiltrekkende.

Kategorier

Arkiv

hits