Maughan Library, King's College.Slik ser biblioteket ut på det universitetet jeg håper å studere ved, våren 2011. Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en spesiell forkjærlighet for biblioteker. Jeg misunte Belle som fikk skli på en stige bortover bokhyllene i "Skjønnheten og udyret", og særlig da hun fikk sitt eget gigantiske bibliotek, med bøker fra gulv til tak, i nesten uendelige rader. Sukk.. <3

4 kommentarer

Anne

07.feb.2010 kl.14:15

enig! Jeg elsker bibliotek. Det er så koselige steder. Hjemme pleide jeg også å dra ned på biblioteket å være der i timesvis :) Herlig atmosfære!

Christian

07.feb.2010 kl.14:32

Planlegger du og å dra? Hvem blir igjen her sammen med meg?

Johanne

07.feb.2010 kl.14:32

Ja! Jeg burde egentlig være oftere på bibliotek... Sånn, bortsett fra biblioteket på dragvoll :p Men jeg må jo lese så mye pensum, så jeg orker liksom ikke lese noe annet i tillegg.

Johanne

07.feb.2010 kl.14:34

Christian: Jeg er ikke så flink å planlegge ;-) Men våren er liksom siste sjanse til å studere i utlandet, så må vel få ræva i gir snart.

Skriv en ny kommentar

Johanne

Johanne

21, Trondheim

Jeg heter Johanne. Jeg får fregner når sola skinner, jeg smiler på en rar måte, jeg har nesten ikke lepper og ser ut som en pære. Jeg har dessuten ikke så dårlig selvtillit som det høres ut som. Denne bloggen er tilegnet min søte mamma. Den vil for det meste handle om ting som inspirerer meg. Som oftest dreier dette seg om interiører (overfladisk nok), men også litt musikk, litteratur, kunst - generelt om det jeg finner estetisk tiltrekkende.

Kategorier

Arkiv

hits