Trove Wallpaper

53

Så var det tilbake til tapeter igjen.
Sjekk ut trove, de har veldig mye
fint!

2 kommentarer

Terje

14.sep.2009 kl.02:25

Whoa, den der med fuglene er noe av det fineste jeg har sett. Det er en kjip ting med kulturen vår i dag at vi ikke har mer i alle fall semi-permanente dekorasjoner på veggene våre; i beste fall har noen noe stygg nonfigurativ tapet fra 70-tallet (eller er det bare jeg som har vokst opp i en veldig oppussingstreg familie?), men estetisk tiltrekkende dekorasjoner slik som den der... Ah, det er fantastisk. Nesten romersk, bare bedre.

(Og fy faen, jeg tror dette er noe av det mest homo jeg noen sinne har skrevet. Nesten skummelt, er det... ;))

Johanne

14.sep.2009 kl.09:25

Haha! Jeg trodde faktisk inntil ganske langt inn i teksten der at du var sarkastisk. Men fint å høre at du likte den. Det er min favoritt også! :-)

Skriv en ny kommentar

Johanne

Johanne

21, Trondheim

Jeg heter Johanne. Jeg får fregner når sola skinner, jeg smiler på en rar måte, jeg har nesten ikke lepper og ser ut som en pære. Jeg har dessuten ikke så dårlig selvtillit som det høres ut som. Denne bloggen er tilegnet min søte mamma. Den vil for det meste handle om ting som inspirerer meg. Som oftest dreier dette seg om interiører (overfladisk nok), men også litt musikk, litteratur, kunst - generelt om det jeg finner estetisk tiltrekkende.

Kategorier

Arkiv

hits