Fretex

4960

I morgen skal jeg og Martin på Fretex. Vi er på utkikk etter et billig og fint stuebord, kanskje også en stol? Jeg håper virkelig vi finner noe flott, men ofte blir jeg skuffet når jeg er på Fretex/loppemarked. Jeg sitter liksom på internett i forveien og ser på alle "loppisfunn" andre folk klarer å gjøre, men når jeg selv skal ut og titte så finner jeg som oftest ingenting fint. Hadde vært så bra om vi fant noe i samme stil som møblene ovenfor!

4 kommentarer

Christian

04.sep.2009 kl.00:04

Æsj, kom på en butikk dere kunne ha kikket innom. Tordenskjolds antikviteter i krysset fjordgata/søndre gate, tror jeg. Prisene der har jeg ikke peiling på, men sikkert artig å ta en titt læll. :)

Johanne

04.sep.2009 kl.18:03

Ja, jeg trooor jeg vet hvilken du snakker om :-) Antikvitetsbutikker er vel jevnt over mye dyrere enn Fretex, men kan være moro å se allikevel ja! :-)

kristine

05.sep.2009 kl.22:59

Se på finn.no! Der fant vi et flott bord som det på bildet, men får vår del var det alt for langt. Kanskje dere har mer plass? :)

Johanne

06.sep.2009 kl.03:00

Takk for tipset, men nå har vi allerede kjøpt bord på Fretex ;-) Ble ikke som på bildet, men fint allikevel! Dere må komme hit så får dere se de fine nye (gamle) møblene våre. Skal be dere over snart :-)

Skriv en ny kommentar

Johanne

Johanne

21, Trondheim

Jeg heter Johanne. Jeg får fregner når sola skinner, jeg smiler på en rar måte, jeg har nesten ikke lepper og ser ut som en pære. Jeg har dessuten ikke så dårlig selvtillit som det høres ut som.

Kategorier

Arkiv

hits