Gamle fotografier

102104decor8

Foto: Decor8.

Jeg synes det er så fint med gamle fotografier! Skulle gjerne hatt et gammelt polaroidkamera. Bildene kunne jeg kanskje brukt som dekorasjon på de kjedelige hvite skapdørene på soverommet. Lurer på hva det koster for et kamera, og hvor jeg får tak i det? Kjenner jeg meg selv rett går det nok inn i rekka av ting jeg snakker om å gjøre, men aldri kommer meg i sving med.

2 kommentarer

Trude

03.sep.2009 kl.08:06

Jeg fant et herlig gammelt sort-hvitt-album på en bruktbutikk i Kongsberg i sommer, men fyren skulle ha flere hundre kroner for det, så det blei ikke til at jeg kjøpte det:( Nå som jeg tenker over det angrer jeg meg litt:p

Johanne

03.sep.2009 kl.09:34

Hehe :-) Det som er litt dumt er jo at slike ting er så "in" nå, og antikvitetsbutikker er derfor steindyre :-/ Men på den andre siden er det jo ikke sikkert jeg i det hele tatt ville syntes det var fint dersom det ikke var in..? Håper litt på at jeg ikke er så overfladisk/lett å manipulere, men man blir jo påvirka av alt det man ser rundt seg.

Skriv en ny kommentar

Johanne

Johanne

21, Trondheim

Jeg heter Johanne. Jeg får fregner når sola skinner, jeg smiler på en rar måte, jeg har nesten ikke lepper og ser ut som en pære. Jeg har dessuten ikke så dårlig selvtillit som det høres ut som.

Kategorier

Arkiv

hits